BRANDURI

branduri :: Valdivia

Valdivia

Brand: Valdivia

Ceva "nou" pluteste in aerul ce inconjoara podgoriile unde se produce vinul sherry. "Acel ceva nou" este Bodegas Valdivia, creata sa ofere ceea ce este cel mai bun din traditie combinata cu modernitate si artizanat, folosind tehnologie de ultima generatie. Bodegas Valdivia este o companie inovatoare al carui prim scop este acela de a-ti incanta simturile cu cele mai fine vinuri sherry si brand-uri, de a-ti crea placerea cufundarii intr-o lume a senzatiilor.

 
O lume care te poarta dincolo de elementele materiale. Bodegas Valdivia isi construieste viitorul bazandu-se pe un sistem al productiei integrate in care imprevizibilul nu-si are locul. Pentru a-ti putea satisface cele mai rafinate gusturi, munca noastra incepe chiar pe podgoria de 250 HA "Pago de la Plata" situata in Gibalbin, Jerez de la Frontera - Spania. Facilitatile de productie situate in centrul istoric al Jerez-ului elaboreaza produsul finit atribuindu-i personalitate. Brasil 3 Company iti aduce intreg acest univers fascinant foarte, foarte aproape de tine.

 
Obiectivul nostru este acela de a expune calitatile exceptionale ale vinului si brandy-ului pentru care Jerez este renumit. Concentrarea este intotdeauna indreptata asupra calitatii, exclusivitatii si selectionarii celor mai buni struguri, pentru a putea oferi un portofoliu complet de produse promovate printr-o imagine atractiva. Enologii nostri au descoperit adevarate comori pastrate in cramele regiunii si din aceste vinuri si brandy-uri au creat marci unice, subtile, greu de uitat odata gustate. Acest portofoliu bine definit include Pago de la Plata, vin alb de Cadiz, gama Valdivia, o linie de vinuri sherry fine invechite, gama Sacromonte - 15 ani, vinuri exclusive cu indicatie specifica a timpului de invechire si gama brandy-urilor de inalta clasa.

 

Cum am putea descrie in cateva cuvinte ani intregi de traditie, pasiune, creativitate si determinare? Este aproape imposibil. Ar trebui sa ne concentram asupra lucrurilor pe care stim sa le facem cel mai bine: acela de a va oferi cele mai fine brandy-uri si vinuri sherry astfel incat sa percepeti calitatile extraordinare si de nedefinit. Gustati-le, bucurati-va de ele si descrierea devine nesemnificativa.