DESPRE NOI

Kdo.ro este pentru oamenii si evenimentele importante din viata ta.

Kdo.ro este atunci cand doresti sa-ti daruiesti ceva deosebit sau cand doresti sa-ti impresionezi partenerii.

Kdo.ro - cu fiecare click un cadou unic.


De ce kdo.ro? De ce marcile de pe kdo.ro? De ce preturile de pe kdo.ro?

Kdo.ro nu este un supermarket de cadouri. Imaginati-vi-l, mai degraba, ca pe un boutique cochet de pe o straduta eleganta, in care intri ca sa iti bucuri ochii si sufletul cu obiecte frumoase si unice fiecare in felul sau.

Daca vrei sa scrii pe cea mai alba si mai neteda hartie din lume, cu cernelurile cu care Hugo, Napoleon sau Ludovic al XIV-lea isi asterneau gandurile, daca vrei sa te bucuri de aceleasi obiecte de papetarie ca si familiile regale din Europa, daca vrei sa admiri procesele cu totul spectaculoase in care ideile devin obiecte de design desavarsite produse manual in Finlanda, sau cum niste obiecte de sticlarie pot fi adevarate manifeste de originalitate, optimism si prospetime, sa te delectezi cu stilul si eleganta britanica transpusa in combinatii rafinate pentru picnic, deshizi usa kdo.ro si te pui pe admirat. Iar daca vrei sa prelungesti senzatia cu totul aparte ca poti fi, la randul tau, unic, iti iei portia de stil si calitate si acasa. Sau o daruiesti celor mai speciale persoane din viata ta.

Si ca sa intelegi de ce fiecare obiect de pe kdo.ro este unic, iti vom spune pe scurt povestea fiecarui brand din acest boutique de suflet...

» Afla mai multe despre brandurile noastre