KDO

HOME
NOUTATI
BRANDURI
DESPRE NOI
PRESA
CONTACT

Posteaza mesaj  Posteaza subiect 
Pagini (2): « Prima < Precedenta 1 [2] Ultima »
apa imbuteliata ECO pro sau contra
Autor Mesaj
barizoana
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Sep 2009
Status: Offline
Reputatie: 0
RE: apa imbuteliata ECO pro sau contra

Apă în recipiente de plastic ori de sticlă de diferite mărimi, forme şi culori: întreaga lume civilizată s-a obişnuit să îşi ia lichidul vital din comerţ. Nu mai contează că marile firme de îmbuteliere îşi iau apa din acelaşi loc din care provin şi rezervele de apă pentru marile oraşe care ajung la fiecare robinet, din fiecare apartament. Comoditatea părea până recent că a învins, chiar şi cu preţuri exorbitante – o sticlă de apă îmbuteliată costă de 4000 de ori mai mult decât aceeaşi cantitate de apă luată de la robinet.
Sunt din timisoara, si ce va pot spune este ca apa de la robinet are gust de medicamente. gust si miros caracteristic cabinetelor stomatologice. nu se poate bea,poate si pentru ca ii prea dezinfectata. la ora actuala exista fantani forate in toate zonele din oras, pe care cetatenii le folosesc cu incredere iar apa de la robinet este folosita in general ca apa menajera.
Obisnuita fiind cu apa de la acele fantani,nu mai sunt obligata sa dau bani pe apa imbuteliata,care cateodata ,depinde de producator ,ii asemanatoare cu cea de la robinet.

13-09-2009 01:47 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Winows VistaFirefox
lylya
Junior Member
**

De cativa ani nu mai consum apa de la robinet. Cred ca apa imbuteliata este mult mai sanatoasa sigur lasand la o parte apa care nu are trecuta pe eticheta izvorul de provenienta si firma care o imbuteliaza. Eu nici la gatit nu folosesc apa de la robinet si sfatuiesc pe toata lumea sa nu o faca. Am sa va spun si care a fost motivul ce m-a determinat sa nu mai folosesc apa de la robinet. Acum cativa ani, am montat o mica sita la robinetul din bucatarie si dupa o luna si ceva sau doua am constatat ca debitul apei la robinet a scazut iar cand am desfacut acea sita am ramas blocata. Nu-mi inchipuisem ca poate exista atata mizerie in apa de la robinet. Sita era plina de nisip si chiar pietricele. Puteti face si voi proba si cu siguranta nu veti mai consuma apa de la robinet.

13-09-2009 05:22 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Windows XP/2003Firefox
mirela24
Junior Member
**

Tot apa imbuteliata folosesc si eu. Apa de la robinet are ff multe pietre, periodic desfac robinetul si desfund sita de pietricelele si mizeriile care se depun acolo+cu toate ca este clorurata, apa de la robinet contine totusi paraziti.Poate pe adultii nu ii afecteaza asa tare, pt ca au un sistem imunitar deja format, in schimb pe copii da.

14-09-2009 03:05 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Windows XP/2003Internet Explorer
desyre
Junior Member
**

Inscris: Feb 2009

Sunt pro apa imbuteliata dar, nici nu sunt 100% de acord cu ea. In primul rand nu toti ne uitam pe eticheta de la apa care are izvorul trecut si mai ales nu toti stii ce trebuie sa gasim pe aceea eticheta.
Am vazut multe emisiuni in care se vorbea despre acest suiect si dupa ce vedeai acele emisiuni iti vine sa renunti la ea.. dar si apa de la robinet.. si totusi la mine in oras e ok... la mare, in hotel e groaznica, zici ca are nisip in ea.
Eu prefer apa de la izvor, de la fantana / put. Asa ca ma bucur de cate ori ajung la bunica.

15-09-2009 12:26 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Windows XP/2003Firefox
eli1
Junior Member
**

Inscris: Aug 2009

Am cumparat apa carbogazoasa de multe ori .Dar odata n-am putut sa o consum. Avea gust de ..dar parca si mirosea a petrol.Cat de sanatoasa poate fi aceeasi apa cu gusturi diferite?

17-09-2009 09:07 AM
karmen_kk
Junior Member
**

Inscris: May 2009
Sad  RE: apa imbuteliata ECO pro sau contra

eli1 Scris:
Am cumparat apa carbogazoasa de multe ori .Dar odata n-am putut sa o consum. Avea gust de ..dar parca si mirosea a petrol.Cat de sanatoasa poate fi aceeasi apa cu gusturi diferite?

Eli si eu am cumparat acum 2 luni o apa carbogazoasa (nu dau numele firmei) si la fel am patit, apa avea gust de petrol eu am pus totul pe seama ambalajului dar cine stie poate cauza a fost chiar sursa de unde provenea acea apa

17-09-2009 11:54 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns MacOSOpera
alidascalu
Junior Member
**

Inscris: Oct 2008

Si eu sunt Pro apei imbuteliate Eco ,o consider mai buna si mai naturala decat cea de la robinet care duhneste a clor,mizerii si impuritati. De cand am un copil folosesc doar apa plata in casa si nu avem probleme,nu am gasit niciodata o sticla de apa sa miroase a petrol sau altceva!Smile

18-09-2009 09:55 AM
Pagini (2): « Prima < Precedenta 1 [2] Ultima »
Posteaza mesaj  Posteaza subiect 

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum:

Asociatia Secretul Evolutiei