KDO

HOME
NOUTATI
BRANDURI
DESPRE NOI
PRESA
CONTACT

Subiect inchis  Posteaza subiect 
Pagini (3): « Prima < Precedenta 1 2 [3] Ultima »
Concurs Kdo si PRwave de Ziua Copilului
Autor Mesaj
cyucy
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: May 2009
Status: Offline
Reputatie: 0
RE: Concurs Kdo si PRwave de Ziua Copilului

nu pot exprima in suficiente cuvinte ce inseamna copilul meu pentru mineoate doar faptul ca nu pot respira daca nu o stiu langa mine,ca mor de griji cand o stiu in wekeend la bunici,ca ma zvarcolesc noaptea in pat cand stiu ca intind mana si nu o simt...copilul meu este viata mea,este aerul meu,este ratiunea mea de a trai!

29-05-2011 12:31 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Firefox
scenic
Junior Member
**

Inscris: May 2009

copilul meu este totul pentru mine,daca ar fi nevoie,mi-as da si sufletul pentru el.

29-05-2011 12:43 AM
DANIUSKA
Junior Member
**

Inscris: May 2011

Mi-am dorit acest copil.Nu am avut o copilarie prea grozava si alaturi de fetita mea am trait bucuriile unei copilarii minunate. M-am straduit sa-i ofer atentia si lucrurile pe care eu mi le-am dorit si nu le-am avut.E responsabilitatea mea ca am aduso pe lume si zi de zi ma straduiesc ca ea sa fie sanatoasa, fericita, multumita. Pretententiile ei cresc odata cu virsta , dar viata e scurta si nu vreau sa se gindeasca la mine cu repros, ci dimpotriva cu recunostinta. Acum nimic din ce fac nu pare destul pentru ea, dar se va maturiza, va deveni si ea mama si atunci va gindi altfel. Pina atunci ma straduiesc sa rezolv cit mai onorabil provocarilor care mi le lanseaza zilnic.

29-05-2011 02:03 AM
gabbis2
Junior Member
**

Inscris: Mar 2011

Copilul meu, in varsta de 2 anisori si jumatate reprezinta insasi viata mea si rostul meu de a trai..El ma motiveaza sa merg mai departe zi de zi, sa zambesc si sa ma bucur de fiecare lucru marunt pe care il descoperim impreuna...Nu mi-as putea imagina acum viata fara el, deoarece a devenit centrul universului meu....

29-05-2011 05:18 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Unknown
KDO
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jun 2008
Reputatie: 1

Comunicat prwave:

"Bun gasit,

Iata ca a venit momentul sa anuntam si marele castigator al concursului.

In urma verificarii indeplinirii tuturor conditiilor (raspuns la intrebare publicat pe ambele siteuri - aici si pe Forumul KDO.ro) - si a tragerii la sorti castigator este doria10.

Felicitari!

Castigatorea este rugata sa trimita un e-mail pe adresa loredana@prwave.ro cu informatiile complete - username, nume, adresa de corespondenta la care poate primi premiul pana pe 15.06.2011."

Asadar, castigatoarea este doria10 si este rugata sa trimita un e-mail pe adresa loredana@prwave.ro pentru a-si revendica premiul! Smile

03-06-2011 03:22 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Safari
Pagini (3): « Prima < Precedenta 1 2 [3] Ultima »
Subiect inchis  Posteaza subiect 

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum:

PR Wave, stiri, imagine, comunicare si PR pentru afaceri