Se apropie 1 iunie, zi speciala pentru multi dintre noi - mai ales pentru cei mici. Cu aceasta ocazie Kdosi PRwave.ro va invita la un concurs care se desfasoara in perioada 9-29 mai 2011 si va aduce ca premiu un set de tacamuri My Family.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs (indiferent ca sunteti barbati sau femei) este sa ne raspundeti ATAT in acest topic, CAT si pePRwave.ro (utilizati acelasi nickname si postati acelasi raspuns) la urmatoarea intrebare: - Ce reprezinta pentru tine copilul tau?
Toate raspunsurile (mai putin cele care sunt "mistouri") vor intra in tragerea la sorti de la finalul concursului. Nu se accepta copieri ale mesajelor.
Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.
Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul.
Va rugam de asemenea sa raspundeti o singura data, corect, la acest concurs. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. In tragerea la sorti finala va intra un singur raspuns/user.
Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!
Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic.
Acest mesaj a fost modifict ultima data: 09-05-2011 04:29 PM de KDO.
Copilul meu este pentru mine un motiv de mari bucurii dar si de mari ingrijorari. Este o sursa de fericiri si dar si un generator de stres si de zgomot, este un munte de veselie intr-o movilita de om, este un manunchi de contradictii, dar este copilul pe care mi l-as fi ales eu daca as fi avut posibilitatea de a alege. Este copilul meu si il iubesc asa cum e, dintr-un milion plus unu de motive.
Nimic pe lumea asta, dar chiar nimic, nu poate face o femeie mai fericita decat un copil, copilul ei... Pana sa o am pe fetita mea, nu am stiut sa iubesc cu adevarat... De cand o am, si sunt 5 ani de atunci, am invatat sa ofer din ce in ce mai multa iubire in fiecare zi. Cu fiecare an care trece o iubesc din ce in ce mai mult pentru ca incet, incet, descopar cate ceva nou la aceasta mica fiinta, si incep sa o cunosc din ce in ce mai bine... Si, la randul meu, am primit dragoste din partea ei la fel de multa, si asta consider eu ca e Fericirea in stare pura - atunci cand copilul tau iti spune "Te iubesc" si te strange tare in brate! Nu cred ca pot compara iubirea pe care o primesc de la copilul meu cu nici un alt tip de iubire...
Pentru mine copilul meu inseamna FERICIRE...
Desigur ca sunt si momente mai putin fericite cand e bolnavioara sau ne mai certam... dar momentele de fericire pe care le-am primit si le primesc din momentul in care am adus-o pe lume, sunt cu mult mai multe!
Ce reprezinta copilul pentru mine?! Sunt o viitoare mamica (sunt la prima sarcina in 4 luni) si ma incearca sentimente pe care nu le pot descrie in cuvinte. Cand am aflat de sarcina, m-am bucurat enorm, caci mie imi plac foarte mult copiii, dar am simtit ;i oarecum o teama: Ma voi descurca? Voi sti cum sa fiu o adevarata mama pentru copilul meu?
Copilul iti schimba viata foarte mult in bine, alunga monotonia ce apare in cuplu, iti aduce zambetul pe buze cu nazdravaniile lui chiar daca ai avut o zi grea.
Prietenii si familia imi spun ca m-am schimbat pe parcursul sarcinii: sunt mai grijulie cu mine, mai optimista, cu zambetul pe buze si cu ochii plini de bucurie cand vorbesc despre puiutul meu din burtica.
Ce pot sa spun e ca astept cu cea mai mare bucurie momentul cand il voi tine in brate pentru prima data.
Cuvintele sunt prea sarace pentru a va putea descrie clipele minunate pe care le-am trait impreuna cu sotul meu cand am aflat ca vom avea un baietel. Primele momente din viata bebelusului sunt unice si de neuitat. In timpul sarcinii stai ore intregi si incerci sa iti imaginezi cum va arata bebelusul tau si cum se va simti prima oara cand il vei tine in brate. A aparut relativ tarziu in viata mea (spun asta comparandu-ma cu celelalte mame pe care le cunosc), cand eu aveam deja 31 de ani, dar intr-un moment potrivit. Cred ca pot indrazni sa spun ca maternitatea mi-a schimbat viata radical, este ceva ce nu poate fi inlocuit de absolut nimic, este o experienta care te imbogateste, este un mod de a-ti retrai copilaria, de a te simti tanara, de a crede iarasi ca totul este posibil. Acum sunt la a doua sarcina si baietelul nostru in varsta de un an si zece luni este nerabdator sa-si vada surioara. Bucuria noastra este atat de mare incat ne putem declara impliniti. Incercam sa fim un bun exemplu pentru micutii nostri. Va doresc tuturor sa aveti momente cel putin la fel de fericite ca cele pe care le traim noi.