|
Concurs kdo - Ziua Indragostitilor
|
| Autor |
Mesaj |
desyre
Junior Member

Grup: Registered
Inscris: Feb 2009
Status:
Reputatie: 0
|
RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor
am ales o strofa dintr-o poezie care mie imi place foarte mult:
Ca ne iubim - si-o stie lumea toata -
E-adevarat;
Dar cat ne vom iubi
Nici noi nu stim,
Nici lumea nu va sti ...
Si nu va sti-o, poate, niciodata ...
Asta i-am spus eu lui.
|
|
| 24-02-2010 12:04 AM |
|
 |
khryss
Junior Member

Inscris: Feb 2009
Status:
|
Si totusi exista iubire
Si totusi exista blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si ma tem.
Nu am compus-o eu, ci Adrian Paunescu.
|
|
| 24-02-2010 12:07 AM |
|
 |
symoda
Junior Member

Inscris: Feb 2010
Status:
|
Pentru tine as putea sa dau lumii tot ce am doar sa nu te ia de langa mine. Dulceata mea de trandafiri tu ai un suflet extraordinar,ramai asa cum esti nu te schimba…E o minune ca te-am intalnit si sunt mandru sa-i spun oricui:O iubesc pe Simona.Vreau sa fiu cu tine tot restul vietii dulceata mea de trandafiri. Primita de la iubitul meu intr-o zi oarecare pe telefonul mobil...prietenul meu era plecat atunci.
|
|
| 24-02-2010 04:37 PM |
|
 |
KDO
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jun 2008
Status:
Reputatie: 1
|
Am terminat acest concurs iar castigatoarea este declarata mamamia1.
Castigatoarea este rugata sa trimita un email pe adresa office@kdo.ro cu numele complet, un numar de telefon de contact si adresa de corespondenta la care ii poate fi expediat premiul pana la data de 08.03. 2010 - data dupa care, daca nu avem informatiile, reportam premiul.
Felicitari tuturor participantilor si va asteptam la urmatoarele concursuri!
PS: dorim sa punem si declaratia castigatoare, deoarece ne-a impresionat foarte mult:
"Trebuie sa recunosc ca in primul an de casatorie a fost un cosmar. Nici unul dintre noi nu era obisnuit sa dea explicatii pentru ceea ce face, sa lase de la el, astfel dupa nenumarate certuri eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Am stat despartiti cateva zile si apoi m-am trezit in fata usii cu sotul meu, inarmat cu un buchet de flori si astfel mi-a facut prima declaratie din inima:
" De cand suntem impreuna viata mea a prins contur si de acest lucru mi-am dat seama in aceste zile in care am stat fara tine. Mi-e dor de certurile aprinse pe care le aveam, de impacarea dulce care urma, de mancarea arsa pe care mi-o faceai, de miile de apeluri pe care mi le dadeai cand ieseam cu baietii, mi-e dor de tine... Mi-am dat seama ca viata fara tine nu are nici un farmec. Te rog sa ma ierti...am gresit amarnic ca nu te-am apreciat cand ai fost alaturi de mine...Vrei sa fii din nou sotia mea? "
Mi-a daruit buchetul de flori si intr-o cutiuta un inel, o noua cerere in casatorie cu ajutorul careia am facut cel mai intelept gest, m-am intors la jumatatea mea. Acum avem un baietel de 4 ani si viata noastra a ramas la fel de condimentata."
Acest mesaj a fost modifict ultima data: 24-02-2010 07:06 PM de KDO.
|
|
| 24-02-2010 07:01 PM |
|
 |
|
|