|
Concurs kdo - Ziua Indragostitilor
|
| Autor |
Mesaj |
badescu anamaria
Junior Member

Grup: Registered
Inscris: Jan 2010
Status:
Reputatie: 0
|
RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor
Te iubesc atat de mult incat sunt geloasa si pe somnul care mi te fura!
|
|
| 27-01-2010 12:06 AM |
|
 |
claudya21
Junior Member

Status:
|
Te iubesc mult, mult de tot, şi te voi iubi mereu, trebuie doar să mă suporţi, trebuie să îmi ierţi din când în când privirea pierdută, trebuie să-mi ierţi din când în când câteva lacrimi, depind de tine, în modul cel mai deplin şi mai irefutabil, depind de tine, şi mă bucur că am găsit pe cineva cu vise la fel de mari ca ale mele, te iubesc, te iubesc mult, mă suporţi aşa cum sunt? chiar dacă nu sunt mereu un zâmbet? chiar dacă vreau uneori să stau doar în poala ta şi să mă mângâi pe cap, chiar dacă uneori vreau să te strâng în braţe câteva zile, şi să nu îmi mai pese de nimic, decât de braţele tale în jurul meu, te iubesc, dacă vorbesc cu tine o să mă simt mai bine, te iubesc. Mă urăsc că nu am puterea de a mă urca în tren să ajung la tine… când mă trezesc te pup pe nas, îţi spun că te iubesc şi uneori te întreb dacă ţi-am lipsit noaptea… Te iubesc atât de mult încât uneori chiar doare… am să te iubesc şi după moarte… Simt nevoia de a te ţine în braţe pentru totdeauna fără să te las să pleci… De fiecare dată când închid ochii sper să te găsesc lângă mine când mă trezesc. Dacă nu eşti, îmi spun un simplu şi fără viaţă <<poate mâine>>…. Încerc să mai percep mirosul tău printre aşternuturi. Încerc să strâng perna în braţe şi să te simt aşa mică cum eşti şi să încerc să te sărut. Închid ochii, şi imaginea ta, gol, în braţele mele, cu o mână pe pieptul meu, lângă capul tău, cu cealaltă mână pe pat, cu un picior pe abdomenul meu şi cu celălalt pe undeva prin aşternuturi. Te văd ca în prima seară... Te mângâi pe cap şi pe spate şi tu te încolăceşti mai tare şi mă strângi mai tare în braţe. Te iubesc mult.
Am învăţat să aştept... Am învăţat să aştept… pentru că cea mai frumoasă declaraţie de dragoste e atunci când tu mă strângi în braţe
TE IUBESC DRAGUL MEU SOT:*SI TOATA VIATA ITI VOI DARUI IUBIREA MEA
|
|
| 27-01-2010 03:25 AM |
|
 |
joulie
Junior Member

Status:
|
O poezie special pentru mine...cea mai frumoasa dovada de iubire...:X:X:X
Astept din nou sa ploua…
Sa fim feriti de lume
Pe trupuri s-avem roua
De-atata pasiune…
Sa simt a-tale buze
Pe al meu trup, in noapte
Erosi s-avem…drept muze,
Cand ne iubim in soapte.
Izvorul meu de fericire,
Raspunsul rugii mele
Esti tu, iubire… :
Inger ratacit din stele!
|
|
| 27-01-2010 03:30 AM |
|
 |
joulie
Junior Member

Status:
|
[/color]
Intr'o padurice sub un brad umbros
Un baiat si o fata stau pe iarba jos
Amandoi radeau amandoi plangeau
Amandoi cantau si se saruatau
Jura tu fetito pe onoarea ta
12 luni de zile ma vei astepta
voi pleca acuma mandro nu'i pacat
Armata ma cere ca sa fiu soldat
Eu iti jur baiete pe onoarea mea
Ca un an de zile te voi astepta
Se intoarce baiatul vesel din armata
Pe iubita sa ar vrea ca sa o vada
Dar n'ajunge bine, ii spune o batrana
Ca iubita lui chiar astazi se cununa
Baiatu' auzea in biserica intra
Batranu parinte tocmai intreba
Spune tu mai mire de'i de voia ta
Mirele raspunse: " da parinte da"
Spune tu mireasa de'i de voia ta
Si cu glasul stins ea raspunse "da"
Baiatu auzea la ea se ducea
Spuse: "ai uitat ca ai fost iubita mea
Sa fii blestemata si nefericita,
Toata viata ta sa nu fi iubita
Ti'ai calcat cuvantu care ti l'ai dat
Pt a mea iubire eu te'am blestemat"
( sunt versurile unui cantec vechi, mi-l canta mama...sa-l ascultati fetelor
|
|
| 27-01-2010 03:46 AM |
|
 |
Calyope
Junior Member

Status:
|
Nu vreau să mă gândesc la ziua de mâine...sunt doar cu tine !atât...nu contează altceva.... Vreau să am încredere în viaţă,dar nu am...am încredere în tine...atât!Simt că nimic nu e îndeajuns acum...parcă vreau mai mult...mai mult !...vreau să ma ţii în braţe cât mai mult...vreau să mă ţii de mână...vreau să mă săruţi şi mai des decât o faci...vreau să-ţi vorbesc mai des decât o fac,să te mângâi mai mult,să te visez şi să-ţi şoptesc şi mai mult...să fim singuri mult mai mult,....doar noi doi,într-o lume a noastră ...
Si toate astea pentru ca TE IUBESC!
|
|
| 27-01-2010 08:45 AM |
|
 |
aurelia50
Junior Member

Inscris: Oct 2009
Status:
|
De cand te-am intalnit ,nu am liniste ma tot gandesc la noi doii, si imi doresc din suflet sa fim o singura inima daca este si voia ta draga mea,zilele iti voi insenina si preserea cu petale de trandafiirii,sufletul iti incredintez in totalitate in mana ta si la fel si soarta mea este a ta iubita mea,Ce-o fi cu mine, nici n-am crezut ,sa pot sa iubesc atat de mult,as dori sa ne legam sufletele pe veci.
|
|
| 27-01-2010 09:59 AM |
|
 |
mihaelamicu2001@yahoo.com
Junior Member

Status:
|
Daca pentru o clipa am constientiza faptul ca iubirea e o infinita sursa de inspiratie, cu siguranta in fiecare din noi s-ar afla un poet. Am da valoare lucrurilor, nu pentru ce valoreaza, ci pentru ceea ce ele semnifica cu adevarat.
Am trai clipa. Am iubi mai mult. Am spune un « Te iubesc ». Am darui un zambet.
Niciodata cuvintele nu ajung pentru a exprima tot ceea ce simtim sau gandim, dar cu toate acestea, ele transpun in realitate trairile noastre. A spune ceea ce simti e o datorie fata de tine insuti, in primul rand, pentru ca nimeni nu isi va aduce aminte de tine pentru gandurile tale ascunse …
Deseori iubirea iti da aripi … iar imaginatia te poarta pe taramul indepartat al iubirii, acolo unde senzualitatea si dragostea si-au dat intalnire.
As vrea sa te iau cu mine pe acest taram magic, caci el este purtatorul misterului ce se tese in jurul Dragostei. As vrea sa te lasi sedus de minunatele povesti de dragoste care au umplut istoria cu frumusetea lor.
As vrea sa fiu asemeni nisipului fierbinte (al desertului) care cauta insetat « apa vietii » care esti TU … asemeni unui trandafir plapand, care insetat de buzele tale cauta sa se contopeasca cu roua care esti TU… As vrea sa fiu o lacrima de-a ta pentru ca sa ma nasc din ochii tai fermecatori…si sa sfarsesc pe ale tale buze.
Daca as sti ca aceasta e ultima oara cand iti aud vocea, as inregistra in minte fiecare cuvant de-al tau pentru a-l putea auzi soptit inca o data.
Fara sa vrei dai valoare vietii mele … Surasul tau sublim ma trezeste in fiecare dimineata … iar numele tau e ultimul cuvant care imi aluneca pe buze seara de seara. Te iubesc pentru ca in ochii tai mari se oglindeste linistea si frumusetea unor paduri indepartate … Pentru mine orizontul are chipul tau, conturul tau … iar vantul iti poarta parfumul pana departe.
|
|
| 27-01-2010 11:15 AM |
|
 |
cotuca
Junior Member

Status:
|
Esti ca aerul, esti viata mea, fara tine nu as exista!Esti dragostea mea cea vie care nu va muri niciodata!Aceasta va dainui prin rodul dragostei: copilasii!
|
|
| 27-01-2010 11:28 AM |
|
 |
lumi_ni_ta
Junior Member

Inscris: Oct 2009
Status:
|
E noapte! Tarziu, in noapte .stelele stralucesc la fereastra mea,aducandu-mi aminte de stralucirea ochilor ta, stralicire ce nu cred c-am sa o pot uita vreodata.
Si acuma dupa atata timp ce a trecut peste dragostea noastra,port in suflet zambetul tau!
Mi-e dor de tine! Cand spun aceste cuvinte intreaga mea fiinta tresare.Am crezut eu vreodata ca pot exista asemenea sentimente? Dar aceste sentimente numai cel ce iubeste cu toata fiinta sa,numaicel ce a atins culmile dragostei,poate sa le cunoasca. Eu le-am cunoscut asa cum nimeni nu le va cunoaste vreodata,asa de mare este iubirea mea pentru tine iubirea mea,e chiar mai puternica decat la inceput si nimeni nu o va distruge:nici distant,nici timpul si chiar nici moartea pentru ca iubirea noastra e mai puternica decat orice fiinta din UNIVERS.
Ce sa-ti mai spun? Ca TE IUBESC mai mult decat meriti? Ca dragostea nu e nemarginita? Asta cred ca stii ca TE IUBESC,nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine.
Am suferit atat de mult pentru iubirea asta,chiar mai mult decat poate suferi cineva intr-o viata! Si totusi nici chiar suferinta nu ma mai inspaimanta!Mai atre ma inspaimanta faptul ca as putea sa te pierd!Dar nu,nu renunt voi lupta pentru dragostea mea!
Oriunde na intorc, oriunde merg tu esti acolo,esti acolo pentru ca eu te port in mintea si in inima mea sit e voi purta mereu iubirea mea TE IUBESC MAI MULT CA LUMINA OCHILOR MEI.
|
|
| 27-01-2010 11:35 AM |
|
 |
mysulika
Junior Member

Status:
|
Dragul meu Volkswagen(sot),de cand ai oprit in parcarea mea acum 15 ani,ai ramas aici.Intre timp am achizitionat impreuna 2 cauciucuri (copii) care ni se potrivesc de minune.Am trecut impreuna cu bine peste toate inspectiile tehnice (greutatile vietii).Daca incerci vreodata sa iti faci pana la alt garaj (amanta),voi avea grija sa iti scot toate rotile ca sa nu mai ai ce umfla.Te voi duce la rebuturi caci nu vei fi acceptat nici in programul "rabla". "TE IUBESC!" Nu te-as schiba pentru nici o noutate de lux din nici un salon auto.Imi doresc din suflet sa ne ducem pana la sfarsit cursa(viata) impreuna si fericiti cum am fost si pana acuma.
|
|
| 27-01-2010 11:44 AM |
|
 |
|
|