[font=Arial]Tu esti minunea vietii mele, esto tot ce mi-am dorit de la viata, pt mine sti mai scump ca aerul pe care il respir, esti mai presus de propria mea fiinta si nuj iti voi putea explica niciodata, nici prin mii de cuvinte cit de mult TE IUBESC[/color]
Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta ca le meriti,eu din pacate nu le stiu pe toate k sa ti le pun...din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele,trupul meu...intreaga mea fiinta!Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea...inseamna ca t iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt...sa fiu...pentru sufletul tau de aur...pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea... Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata?Cand u ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume?Cum sa nu visez la tine...cum sa nu t vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu t iubesc...cum sa nu vreau sa t stiu langa mine tot restul vietii?Nu am cuvinte de ajuns k sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine...sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o port...TE IUBESC MULT!
Acum doua minute ai ridicat privirea din monitor si ai vazut ca ninge cu niste fulgi ireal de mari si jucausi.Ai pus mana pe telefon sa ma suni ,sa ne bucuram impreuna de dansul lor.Multumesc ca,dupa atatia ani inca impartim momentele de incantare.
Cat valoreaza un astfel de gest!
Dragostea e un punct de foc invizibil pentru ochi, vizibil doar sufletului...poezie a simturilor,o limba pe care surzii o pot auzi iar orbii o pot vedea, o flacare nemuritoare si infinita, o simti arzand pana-n maduva oaselor, o vezi stralucind pana-n adancurile cerului...
Dragostea este un lucru divin, ingeresc, sacru...aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la El in Rai...este modul in care Dumnezeu are grija de noi iar tu esti modul prin care eu am fost binecuvantata...
Acolo unde dulceata, parfumul si frumusetea se intalnesc, acolo esti...esti cel care cunoaste cantecul inimii mele si il poti fredona atunci cand pur si simplu uit cuvintele.
TE IUBESC SI TE VOI IUBII MEREU INGERUL MEU!!!!!!!!!!!
Te iubesc pentru ceea ce esti. E de ajuns o singura privire, asa cum doar tu stii sa o faci, ca sa vad in ea cat de mult ma iubesti, e de ajuns sa ma strangi doar o data in brate ca sa simt ce simti si tu, sa fi langa mine si e de ajuns. Sunt seri cand te privesc cum dormi, dar sunt dimineti cand te surprind cum ma privesti. Stiu ca ne iubim aproape la fel si stiu asta dupa cum ne purtam unul cu celalalt.Se zice ca intr`o relatie, mereu e unul care iubeste mai mult, aici cred ca eu sunt aceea. Cand ma uit la tine si iti zambesc, nu este data sa nu`mi zambesti si tu, in momentu ala trecandu`mi prin minte amintiri vechi, cu noi doi. Mai tii minte cum de revelion cand toata lumea se distra ai venit cu mine in camera, cu toate ca nu`ti era somn, sa stai cu mine pana adorm pentru ca nu ma simteam bine?altul in locul tau isi vedea in continuare de distractie.. si simteam sa stii cum imi treci mana prin par si incerci sa ma adormi, eram linistita. Si dupa ce ai plecat, chiar daca nu am simtit cand te`ai ridicat, te`am auzit odata cand ai venit sa vezi ce fac si eram dezvelita, ai venit langa mine si m`ai invelit la loc..imi batea inima tare si ma gandeam sa nu`ti dai seama ca nu dorm, nu vroiam sa stric momentu
Acum imi trece chipul tau prin minte, mi`l imaginez, pentru ca..din pacate, nu esti langa mine si mi`e dor de tine. Dar, stiu ca mai este putin si te vad si o sa`ti spun cat de mult te iubesc pentru ca nu se stie niciodata ce ne rezerva ziua de maine, asa ca e bine sa`ti amintesc in fiecare zi cat de mult te iubesc..
Acest mesaj a fost modifict ultima data: 27-01-2010 01:29 PM de deeamumushika.
Cheia inimii mele
Tu esti inceputul si sfarsitul meu ... eu, cu tine alaturi, suntem Noi, noi insemnand sfera iubirii desavarsite … cea mai puternica galaxie din cate exista; sufletul meu s-a imbolnavit de tine… tu si cu mine, doua zapezi, care se topesc una dupa alta… am invatat sa te iubesc asa cum respir: profund, adanc si iremediabil… Tu, ai cheia inimii mele, iar eu iti daruiesc inima, pentru ca imi esti alaturi “la bine si la greu”… Vrei sa o deschizi?!
Te iubesc mai mult decat aerul pe care il respir, te iubesc pentru ca mi-ai aratat ce inseamna sensibilitatea, te iubesc pentru ca esti un om deosebit, te iubesc pentru ca esti bun si te iubesc pentru ca esti jumatatea pe care am ateptat-o toata viata.
RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor De la mine pentru iubirea mea... TE IUBESC!!
Cineva va fi întotdeauna aici sa te iubeasca, cineva va pretui întotdeauna caldura zâmbetului tau si fericirea inimii tale... Cineva va incerca întotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase... TE IUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine... TE IUBESC pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea nu o taverna ci un templu, din faptele mele de zi cu zi... nu un repros, ci un cântec...Cineva te va iubi întotdeauna, iar acel cineva voi fi întotdeauna EU!Totul ne desparte pe mine si pe tine... distanta, oamenii, viata... poate si destinul... iata ce vreau sa-ti spun: nu ma tem nici de zâmbetul tau, deci nu ma tem de nimic; sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odaii tale...departarea... Amintirea ta nu are unde sa ma afle, glasul tau nu poate sa ma strige caci nu stie unde sunt între cele patru zari... Stii sa asculti? Auzi vântul la fereastra? Auzi pasarile care vin si pleaca ducând si aducând primavara? Stii ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara sa vezi nimic... sunt pe-acolo si într-acolo... fara fiinta o apropiere si o îndepartare în preajma ta... TE IUBESC!