KDO

HOME
NOUTATI
BRANDURI
DESPRE NOI
PRESA
CONTACT

Subiect inchis  Posteaza subiect 
Pagini (10): « Prima < Precedenta 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Urmatoarea > Ultima »
Concurs kdo - Ziua Indragostitilor
Autor Mesaj
mco07
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Jan 2010
Status: Offline
Reputatie: 0
Rolleyes  RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor

"Te iubesc" spus cu inima

27-01-2010 06:03 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Firefox
ispasa
Junior Member
**

RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor

in urma cu 5 ani ,am primit ce-a mai frumoasa declaratie de dragoste ,pe care nu o asteptam de la iubitul meu,meu care era un tip smecher de bucuresti si nu se injosea el in fata amicilor lor ,pentru o femeie [orgoliu tipic barbatilor] A chemat lautarii acasa si mi-a facut ce-a mai frumoasa declaratie .s-a asezat in genunghi de fata cu toata lumea prezenta si mi-a spus ca eu sunt femeia vietii lui si niciodata nu ma va dezamagii si ca sunt ingerasul lui care l-a facut sa iubesca din nou.iar acum avem 2 fetite superbe si suntem fericitii.

27-01-2010 06:12 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Safari
iuliaiulia
Junior Member
**

Draga iubito,
Subsemnatul Indragostit, domiciliata in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii , te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez k aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si...te iubesc (tudor)

27-01-2010 06:48 PM
siriana_diana
Junior Member
**

Vreau sa-ti spun ceva, ceva ce unii doar ar banui: nu stiu cum sau de ce, dar fara tine sunt singur, fara tine trec mii de ani in doar o zi. Ma-ntristez iar lacrimile-mi curg siroaie... Uneori as vrea sa fiu singur cu tine sub picaturile reci ale ploii si nimeni in jur. E ciudat sa fii doar tu langa mine si sa te iubesc si ma doare cand sunt altele in jur iar eu sa nu te pot cunoaste. Cand ma gandesc la tine, inima-mi bate tot mai tare, genunchii mi se-nmoaie, intreg corpul imi vibreaza... Poate ca iubirea inseamna sacrificii, poate ca iubirea inseamna durere, suferinta, daruire... iubire. Dar stii ce? Nu plang ca s-a terminat, ci ma bucur ca s-a terminat cand nici nu a inceput...
Te iubesc

27-01-2010 06:51 PM
gloriaruxy
Junior Member
**

MI-AM DAT SEAMA CAT DE MULT TE IUBESC DE ABIA ATUNCI CAND AM REALIZAT CA TE PIERDEAM. VIATA FARA TINE E SEARBADA, LIPSITA DE CONTINUT SI INFINIT MAI MONOTONA. IN SPERANTA CA VOM FI DIN NOU IMPREUNA SI DE ACEASTA DATA PENTRU TOTDEAUNA ITI SPUN CA TE IUBESC DE LA CER LA PAMANT SI INAPOI.

27-01-2010 08:54 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Internet Explorer
TOMECI IONELA
Junior Member
**

Toungue  RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor

Esti soarele ce ma trezeste dimineata
Cu sclipirea razelor,
Esti steaua ce-mi face cu ochiul mereu
Esti adierea vantului ce trece usor
Pe langa mine,
Nimeni si nimic chipul tau nu-mi va fura,
Iubirea dintre noi va fi mereu unica
Te iubesc enorm si mereu te voi iubi
Doua inimi s-au cuplat si au rezultat iubire

Mi-ai iesit in fata,
Ce zii frumoasa
Iar de atunci ma bucur
De fiecare clipa petrecuta
Langa tine, IUBITUL MEU

TE IUBESC ENORM DE MULT Big Grin Tongue

27-01-2010 09:09 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Windows XP/2003Opera
gabbis
Junior Member
**

Sper, dragostea mea, sa nu ma uiti niciodata! Acum plang si nu inteleg cu ce am gresit, de ce ai plecat...Tanjesti dupa o libertate falsa, in care ai fi privat de dragostea mea, de zambetul meu, de sarutarile mele....Sper sa iti ramana in suflet toate acestea, atunci cand vei strange in brate alta femeie, cand vei alinta alte buze si cand vei fi obosit de atata "cautare"....Vei intelege atunci ca timpul nu a stat in loc, ca m-ai pierdut definitiv....Iar eu voi rade, fiindca voi stii ca am ramas imaginea femeii demne, pe care nu o vei mai vedea niciodata ciufulita, nemachiata, nearanjata, deoarece nu va mai fi a ta.....Va ramane in sufletul tau, acea imagine inocenta, vesela, tanara si lacrimand in urma ta.....

27-01-2010 09:23 PM
catanicegirl
Junior Member
**

Tu esti implinirea ce a cazut peste mine ca o picatura de roua in diminetile tarzii.Tu esti visul care mi s-a implinit si m-a invatat sa iubesc.Tu esti dorinta care m-a rascolit si m-a facut sa visez. Tot ce-am visat si mi-am dorit s-a implinit....tu esti iubirea mea.

27-01-2010 10:53 PM
hayat
Junior Member
**

Te iubesc precum iubeste pamantul ploaia si razele de soare! H.

28-01-2010 12:22 AM
love_dealer
Junior Member
**

Shy  RE: Concurs kdo - Ziua Indragostitilor

O sa incerc sa insir cateva franturi din gandurile mele si poate sa descriu ceea ce am inceput sa simt de ceva timp, ceva timp insemnand secunda cand te-am zarit pentru prima oara pana in momentul de fata.
La inceput nu erai decat "un altul" in viata mea, credeam ca si tu o sa ma dezamagesti la un moment dat si imi era frica sa nutresc sentimente pentru tine, dar mi-ai demonstrat prin multe fapte ca nu esti unul cu mai multe fete si ca tu meriti cu adevarat.
Imi amintesc cu placere fiecare clipa petrecuta cu tine pentru ca au fost cele mai minunate momente din viata mea si nu le voi uita niciodata.
Cand te vad inima imi tresare, cand imi zambesti imi inseninezi ziua, cand ma saruti simt ca o iau razna de fericire, cand ma imbratisezi ma simt ca un copil, fara nici o grija, cand mana ta o tine pe a mea simt ca pot realiza orice imi doresc, cand te am alaturi ma simt in siguranta. Tu esti motivul pentru care as mai vrea sa mai traiesc inca 9 vieti.
Daca m-ar fi intrebat cineva inainte sa te cunosc daca mi-as incredinta inima cuiva intru' totul raspunsul meu ar fi fost "NU" , poate din prostie sau orgoliu' , dar niciodata nu am crezut in povesti de iubire. Acum cred, cred in iubire reciproca, cred in sentimente nemarginite, cred in tine, cred in noi, cred in iubirea noastra.
Tu esti persoana care imi da incredere in mine si ma invata in fiecare zi cum sa trec peste problemele vietii si sa reusesc ce imi doresc.Tu esti singura persoana care a reusit sa ma aduca cu picioarele pe pamant si singura persoana care mi-a demonstrat ca poti sa iubesti si sa fi iubit in aceeasi masura, cu aceeasi intensitate.Tu esti persoana cu care vreau sa imi petrec restul zilelor, chiar daca poate suna nebunesc, dar sunt sigura de ceea ce simt si ceea ce imi doresc. Te iubesc cu toata fiinta mea pentru ca tu dai sens vietii mele.
Indiferent de ce se va intampla tu vei ramane mereu in inima mea si vei ramane al meu, dar egoismul din mine imi sopteste: “numai al meu”..
Cand pleci de langa mine simt un gol imens.Chiar daca stiu ca te voi revedea imi simt ochii limpezi dar tristi, poate e doar sentimentul acela de teama de a nu te pierde, e ceva inexplicabil. Suntem "legati" si nu as vrea ca intr-o zi sa te dezlegi si sa pleci, ar fi dureros si nu as mai avea incredere niciodata in sentimente si in persoane, tot ceea ce mi-ai "daruit" s-ar spulbera intr-o secunda, la fel ca si visele mele, dar nu imi fac prea multe griji, mi-ai promis ca vei fi alaturi de mine si mi-ai aratat ce inseamna dragostea. Daca ar fi nevoie sa fac sacrificii din iubire pentru tine, as face-o, fara regrete.
Imi doresc sa iti fiu alaturi mereu si la bine si la greu, pentru ca si tu ai fost alaturi de mine si m-ai sprijint si indiferent de faptele mele necugetate sau de caile gresite pe care am luat-o tu m-ai iertat, m-ai inteles de fiecare data si m-ai adus pe calea cea buna si pentru toate astea nu iti voi putea multumi indeajuns.
As vrea sa ma trezesc alaturi de tine in fiecare zi, sa iti pot atinge chipul, sa iti vad zambetul, sa iti simt rasuflarea, sa ma imbratisezi si sa simt ca doar eu contez.
Pot sa strig cerului ca sunt fericita si sa ii multumesc Lui Dumnezeu ca existi si ca ai aparut in viata mea.
Ai fost, esti si vei fi singura mea iubire adevarata. Nu voi putea sa te inlocuiesc niciodata si nici nu imi doresc pentru ca ce am vrut am langa mine. In inima mea este doar un loc, iar acela este ocupat pe viata de tine.
O sa lupt cu oricine pentru tine si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ne fie bine si sa fim impreuna mereu.
Ti-as spune inca multe, dar cuvintele nu au valoarea si semnificatia sentimentelor mele, nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt pentru tine si nu iti pot explica in acest mod cat de mult te iubesc, de aceea o sa las faptele sa "vorbeasca" in locul meu si bataile intense ale inimii (atunci cand ma gandesc la tine sau atunci cand sunt cu tine) ; si vreau sa iti reamintesc (pentru ca stii deja) ca indiferent de ce va urma eu voi fi alaturi de tine mereu si te voi iubi neconditionat.

Fisier(e) atasat(e): Thumbnail(s)

28-01-2010 01:15 AM
Subiect inchis  Posteaza subiect 

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum:

Asociatia Secretul Evolutiei