|
Concurs PRwave si Kdo.ro - iulie 2011
|
| Autor |
Mesaj |
uka13
Junior Member

Grup: Registered
Inscris: Jul 2011
Status:
Reputatie: 0
|
RE: Concurs PRwave si Kdo.ro - iulie 2011
Mi-ar placea sa folosesc un pix si un USB eco din plastic reciclat.
|
|
| 14-07-2011 05:38 PM |
|
 |
DANIUSKA
Junior Member

Inscris: May 2011
Status:
|
Sunt o persoana care tot timpul cara ceva si scrie tot timpul ca sa nu uite ce are de rezolvat. Asa ca mi-au atras atentia plasutele eco (dimineata intotdeauna am doua sacose, una cu pachetelul de mincare si cursuri , alta cu gunoi menajer) si pixul eco parfumat.Nu ar strica sa folosesc ECOBUTTON,deoarece te ajuta sa economisesti energia, iar facturile la energie sunt mai mari pe zi ce trece si imi creste tensiunea cind vad valoarea lor, mai ceva ca dupa un ness.Deasemeni pt ca spal zilnic (am o fetita superactiva care tot timpul are o multime de hainute de spalat)mi-ar trebui Ecowasbal , cica economisesti 80% din cantitatea de detergent pe care ai folosio in mod obisnuit si asta ar insemna bani economisiti si mai putin de carat (de frica sa nu ramin fara detergent intotdeauna cumpar pungi de 10 kg si mi-e destul de greu, eu cintaresc 47 kg si nu pot cumpara la o vizita in hipermarket numai detergent mai sunt si alte lucruri )
|
|
| 14-07-2011 06:00 PM |
|
 |
MOPS
Junior Member

Inscris: Jun 2011
Status:
|
Mi-ar placea Powerball!Descrierea e atit de interesanta e perfect si pt timpul meu liber, dar si un cadou deosebit pt prietenele mele.Si mi-ar mai placea radioul solar, pixul eco parfumat si eco-usb din lemn.
|
|
| 17-07-2011 05:09 PM |
|
 |
TrazZ
Junior Member

Status:
|
Stick-ul din lemn pare interesant si de asemeni husa/hainuta pentru sticle, aceia cu copilul cu crosele de golf pe ea.
|
|
| 17-07-2011 05:52 PM |
|
 |
StartViata
Junior Member

Status:
|
Mi-ar placea sa ma bucur de Solar BackPack pentru excursiile de la munte...
|
|
| 26-07-2011 02:03 PM |
|
 |
madalina16
Junior Member

Inscris: Aug 2011
Status:
|
Mi-ar placea Solar backpack , ecobuttonul si ecofriendly usb , le consider mai mult decat utile pentru viata de student! , multumesc .
|
|
| 01-08-2011 12:31 AM |
|
 |
KDO
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jun 2008
Status:
Reputatie: 1
|
Bun gasit,
si felicitari tuturor participantilor pentru raspunsurile corecte!
Ne bucuram sa vedem interesul vostru pentru produsele eco! Multe alegeri inspirate din cele oferite pe siteul promotionaleverzi.ro
Castigatorul acestui concurs este MOPS.
Felicitari!
Castigatorul/Castigatoarea este asteptat/a cu un e-mail pana pe 15.08.2011 pe adresa loredana@prwave.ro cu informatiile complete - nume, adresa de corespondenta la care poate primi premiul, numar de telefon.
|
|
| 04-08-2011 05:42 PM |
|
 |
|
|