|
Concurs vara: Kdo si PRwave
|
| Autor |
Mesaj |
lautarescuadriana
Junior Member

Grup: Registered
Inscris: Jul 2011
Status:
Reputatie: 0
|
RE: Concurs vara: Kdo si PRwave
Ma bucura gandul ca sunt libera. Ca nu sunt nici eleva, nici studenta. Ca pot sa ma trezesc si sa plec, sau pot lenevi cu o carte in brate. Ca imi pot face planuri ce implica lucruri simple: o iesire la iarba verde, o zi de pescuit, sau cateva zile de plaja la Dunare. O limonada facuta in casa si un telefon prietenelor care incearca sa-si gaseasca vara. O chemare in oras. Un refuz. Un articol sau un film bun din 2000. Un monopoly cu prietenii sau un tenis de masa in parculet. Volei pe campia cu iarba si un buchet de flori de camp.
O vara este cee ce simtim atunci cand o traim. Iar mie imi place ce simt.
|
|
| 05-07-2011 06:23 PM |
|
 |
lautarescudaniel
Junior Member

Status:
|
Imi place.in primul rand pentru ca e vacanta...si pentru ca vara e anotimpul cel mai frumos pentru calatorii.
|
|
| 05-07-2011 06:25 PM |
|
 |
crissy12
Junior Member

Status:
|
Ce inseamna vara pentru mine? Mult! Vara inseamna revenirea la viata,ca sa spun asa, iesirea din apatie, inseamna culoare.Parca totul prinde viata in jurul meu. Vara ador sa stau la plaja, soare, sa merg la mare, piscina. Sincer vara dau randament mult mai mare in toate activitatile ce le desfasor.
|
|
| 05-07-2011 11:13 PM |
|
 |
mihai_c
Junior Member

Status:
|
Vara reprezinta anotimpul in care copacii, plantele, pomii fructiferi prind viata, dau roade. E cald, se poate iesi la strand, la iarba verde, la padure. Este supranumit anotimpul iubirii.
|
|
| 06-07-2011 12:08 AM |
|
 |
KDO
Administrator

Grup: Administrators
Inscris: Jun 2008
Status:
Reputatie: 1
|
Bun gasit,
ne bucuram sa vedem atat de multe raspunsuri frumoase la concurs.
Am verificat cine a respectat toate conditiile concursului - sa posteze raspunsurile si aici si pe prwave.ro - si in urma tragerii la sorti fericitul castigator este crissy12.
Castigatorul este asteptat cu un email cu numele complet, adresa la care ii poate fi expediat premiul si un numar de telefon la emailul loredana@prwave.ro pana pe 15 iulie 2011.
Felicitari si va asteptam pe toti la concursul aflat in desfasurare si de azi la un nou concurs organizat alaturi de prwave.ro!
|
|
| 11-07-2011 11:48 AM |
|
 |
|
|