A venit vara, caldura e aici, vacantele se prefigureaza - voie buna pe toata linia.
Si ca sa aducem din plin vara in suflet ne-am gandit la un concurs cu tema dedicata.
Asadar Kdo.ro si PRwave va invita la un concurs care se desfasoara in perioada 06 iunie - 05 iulie 2011 si va aduce ca premiu o frumoasa geanta de vara.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs (indiferent ca sunteti barbati sau femei) este sa ne raspundeti ATAT aici, CAT SI PE FORUMUL PRwave (utilizati acelasi nickname si postati acelasi raspuns) la urmatoarea intrebare:
- Ce reprezinta pentru tine vara/de ce iti place vara?
Toate raspunsurile (mai putin cele care sunt "mistouri") vor intra in tragerea la sorti de la finalul concursului. Nu se accepta copieri ale mesajelor.
Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.
Va rugam de asemenea sa raspundeti o singura data, corect, la acest concurs. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. In tragerea la sorti finala va intra un singur raspuns/user.
Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!
Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic.
Acest mesaj a fost modifict ultima data: 07-06-2011 04:45 PM de KDO.
Vara este anotimpul in care m-am nascut, este anotimpul care in indeamna catre peisaje pitoresti, anotimpul cel mai activ dpdv social, anotimpul concediilor, al vacantelor, al cireselor, capsunilor si altor fructe, este anotimpul cel mai vesel si mai insorit, al relaxarii si frumusetii.
Ce reprezinta pentru mine vara?Cred ca raspunsul e la fel pentru toata lumea: soare, plaja, inghetata, distractie etc! Pentru mine vara inseamna mai mult decat atat...vara e singura perioada din an cand am timp pentru mine: sa citesc, sa rad, sa dorm, sa ma distrez, sa fac toate lucrurile care in timpul anului imi sunt imposibile din cauza scolii si a timpului liber limitat!
A venit vara, caldura e aici, vacantele se prefigureaza - voie buna pe toata linia.
Si ca sa aducem din plin vara in suflet ne-am gandit la un concurs cu tema dedicata.
Asadar Kdo.ro si PRwave va invita la un concurs care se desfasoara in perioada 06 iunie - 05 iulie 2011 si va aduce ca premiu o frumoasa geanta de vara.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs (indiferent ca sunteti barbati sau femei) este sa ne raspundeti ATAT aici, CAT SI PE FORUMUL PRwave (utilizati acelasi nickname si postati acelasi raspuns) la urmatoarea intrebare:
- Ce reprezinta pentru tine vara/de ce iti place vara?
Toate raspunsurile (mai putin cele care sunt "mistouri") vor intra in tragerea la sorti de la finalul concursului. Nu se accepta copieri ale mesajelor.
Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.
Va rugam de asemenea sa raspundeti o singura data, corect, la acest concurs. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. In tragerea la sorti finala va intra un singur raspuns/user.
Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!
Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic.
Pentru ca, spre deosebire de celelalte anotimpuri, vara a ramas aceeasi. Timp al vacantelor, relaxarii, plimbarilor de seara si parcurilor pline de copii.
Pentru ca aminteste de proiectele inceputului de an. De rodirea lor. Sau de asteptarea implinirii.
Pentru ca doar vara viata pare altfel. Compusa din fructe si mare, din jocuri si arsita, din muste si ferestre deschise, din tinderi si freamat.
Este vremea in care uiti ca a trecut Pastele si inca nu astepti Craciunul. In care calatoresti si descoperi lumea ca atoli de lumina. Nisipul frige iar asfaltul fierbe. Si totusi, este bine. Nu in comparatie cu ceea ce va urma ci cu ceea ce ai. Pentru ca vara are strania indeletnicire de a nu se sfarsi. Cenusa sa ramane in noi un an intreg. Si este de ajuns sa deschidem larg geamurile sau sa taiem o felie de pepene pentru ca flacarile ei sa se inalte, sa ne cuprinda. Ca si cum nicicand nu am fi cunoscut vre-o iarma.
Vara este anotimpul la care tin foarte mult din mai multe cauze,in care m-am nascut, la fel si cei 4 copii ai mei,este anotimpul care in indeamna catre peisaje pitoresti, anotimpul cel mai activ social, anotimpul concediilor, al vacantelor, al cireselor, capsunilor si altor fructe, este anotimpul cel mai vesel si mai insorit, al relaxarii si frumusetii.
... vara inseamna viata, anotimpul in care totul se dezvolta, totul traieste si se bucura pe deplin de razele mangaietoare ale soarelui, fericire, bucurie, odihna, energie pentru tot restul anului