KDO ADVERTISING – un boutique de solutii originale de promovare

Reteta pe care o propunem

Se iau niste idei originale, mult suflet, creativitate bine dozata, talent, solutii originale de tiparituri, promotionale si design, ceva packaging si orice trasnaie la care altii ar spune “NU”, se amesteca bine si se filtreaza prin arta de a face orice lucru cat mai bine. Aceasta este reteta pe care o respectam la orice proiect, oricat de mic sau oricat de mare.

Ce nu suntem

Nu suntem o firma, o agentie cu structura, cu un flow de activitate si cu job ordere. Suntem un boutique dragut, in care intri de placere sa gasesti ceva frumos si util, cand te-ai plictisit de toate celelalte lucruri cu care te intalnesti zilnic. Un loc cu inspiratie si solutii inedite.

Cine a experimentat deja cu succes reteta noastra

Banca Romaneasca, Ozone Laboratories, Timac Agro Romania, SPM Indoor, Paul Hartmann, UzinGroup, Mastercard, Avanterra, Orangina, Automedia, Drink Ingredients, Mia travel s.a.

De ce noi si nu altii

Pentru ca avem ambitii, dar nu orgolii si tratam fiecare client si fiecare proiect cu pasiune si entuziasm. Pentru ca inca suntem la inceput si nu ne descurajam. Si pentru ca ne place sa nu ne conformam, ci sa gasim solutii, sa oferim obiecte si materiale originale, sa cautam si sa realizam lucruri inedite, care sa nu treaca neobservate.

Daca v-am facut macar putin curiosi, va rugam sa ne contactati la tel. (+4) 021 224 14 26 si (+4) 021 224 14 27 . S-ar putea sa merite.

PS: acesta este un post-it colorat si util, pe care va sfatuim sa va mai aruncati un ochi cand cautati repede o solutie.