PRODUSE

Set bar espressoclick pe imagine pentru zoom

Set bar espresso

Stoc: 1 produs

Antiplictiseala! Un set de cesti pentru espresso cu un design jucaus dar totusi clasic.


Atunci cand este asezata pe farfurioara ceasca sta drept desi are o denivelare la baza care o face sa se invarta cand este plasata pe masa.

Finish/Color:
Alba

Size:
Diametru cupa: 6 cm, Inaltime 6 cm, Diametru farfurie: 12,5 cm, Inaltime 26 cm; Greutate (cupa si farfurie): 0,35 kg

Material:
Ceramica

Intretinere material:
Toate partile ceramice sunt rezistente la folosirea in cuptor, la microunde sau in masina de spalat vase. Interiorul vaselor ceramice este usor de curatat cu o perie sau un burete obisnuit de spalat vase. Obiectele sunt tratate termic la 125 grade C si sunt certificate ca fiind nedaunatoare, deoarece la producerea lor sunt folosite numai materiale lipsite de risc.

Ambalare:
Tonfisk a patentat sistemul de ambalare propriu 3pack system(TM). Prin acest sistem, fiecare obiect este protejat prin 3 straturi de ambalaj (3 cutii) si asigura astfel o livrare in cele mai bune conditii de protectie.Toate obiectele sunt ambalate cu grija in cutii de carton etichetate.Fiecare produs este ambalat strans in cutie, pentru a nu se misca in timupl transportului.In pachetele cu mai multe produse, fiecare produs este separat de celelalte printr-un perete de carton pentru a nu se sparge.Fiecare cutie poarta eticheta brandului Tonfisk si toate informatiile necesare despre produs, pentru a fi usor de identificat. In fiecare pachet se afla un "Info card" despre produs, cu toate informatiile necesare despre acesta, incluzand si instructiuni de curatare.

Dimensiune:
Dimensiune cutie ambalaj: 13,5 x 12,5 x 9,5 cm; Greutate pachet: 0,73 kg

Designer:
Finnish Design - Brian Keaney & Tony Alfstrom

130,00 RON

Produse Asociate

Set pentru zahar si frisca WARM

Set pentru zahar si frisca warm

150,00 RON

Detalii

Set pentru lapte si zahar NEWTON

Set pentru lapte si zahar newton

150,00 RON

Detalii

Cutie cadou caligrafie

Cutie cadou caligrafie

169,00 RON

Detalii