PRODUSE

Set pentru lapte si zahar NEWTONclick pe imagine pentru zoom

Set pentru lapte si zahar NEWTON

Stoc: 1 produs

Un set pentru zahar si lapte care se foloseste de forta gravitatei.
NEWTON este proiectat astfel incat bolul de zahar sa fie usor de scos pentru a reumple vasul cu lapte si pentru a sta apoi perfect fixat atunci cand se toarna din el.


Setul NEWTON a fost inclus in catalogul editat de catre revista Metropolitan Home " DESIGN 100 best of the best list".


NEWTON este un mod cu totul nou de a servi zaharul si laptele.


Mecanismul de care se foloseste se bazeaza pe gravitatie: poti turna lapte fara sa fii nevoit sa scoti bolul de zahar atasat obiectului.
Cand inclini vasul cu lapte, bolul de zahar isi mentine nivelul orizontal.

Finish/Color:
Alba

Size:
Diametru: 8 cm, Inaltime 12 cm, Greutatate: 0,37 kg

Material:
Ceramica

Intretinere material:
Toate partile ceramice sunt rezistente la folosirea in cuptor, la microunde sau in masina de spalat vase. Interiorul vaselor ceramice este usor de curatat cu o perie sau un burete obisnuit de spalat vase. Obiectele sunt tratate termic la 125 grade C si sunt certificate ca fiind nedaunatoare, deoarece la producerea lor sunt folosite numai materiale lipsite de risc.

Ambalare:
Tonfisk a patentat sistemul de ambalare propriu 3pack system(TM). Prin acest sistem, fiecare obiect este protejat prin 3 straturi de ambalaj (3 cutii) si asigura astfel o livrare in cele mai bune conditii de protectie.Toate obiectele sunt ambalate cu grija in cutii de carton etichetate.Fiecare produs este ambalat strans in cutie, pentru a nu se misca in timupl transportului.In pachetele cu mai multe produse, fiecare produs este separat de celelalte printr-un perete de carton pentru a nu se sparge.Fiecare cutie poarta eticheta brandului Tonfisk si toate informatiile necesare despre produs, pentru a fi usor de identificat. In fiecare pachet se afla un "Info card" despre produs, cu toate informatiile necesare despre acesta, incluzand si instructiuni de curatare.

Dimensiune:
Dimensiune cutie ambalaj: 12,5 x 10 x 20,5 cm; Greutate pachet: 0,45 kg

Designer:
Finnish Design - Tanja Sipila

150,00 RON

Produse Asociate

Set de ceai WARM nuca

Set de ceai warm nuca

280,00 RON

Detalii

Set bar espresso

Set bar espresso

130,00 RON

Detalii