PRODUSE

Zbor cu avion de epocaclick pe imagine pentru zoom

Zbor cu avion de epoca

Stoc: 1 produs

Atentie! Nu se accepta plata cu card-ul pentru acest tip de produse!  

Plecari din Bucuresti

Zboara fara cocpit! Cu o casca de piele, ochelari retro si vantul mangaindu-ti obrajii vei retrai experienta inceputurilor aviatiei.

Iti oferim un zbor de neuitat deasupra lacului Snagov, manastirii Snagov, Manastirii Ciolpani si locurilor inconjuratoare.

Tur de 20 minute- 99 euro/curs BNR

Produs disponibil intre orele 09.00-10.00 am in zilele de sambata, duminica. Pentru grupuri se pot face aranjamente speciale la solicitarea clientului. Copii pana la 10 ani pot fi dusi in brate de parinti cu conditia sa incapa in cocpit si amandoi pasagerii sa nu depaseasca limita de greutate de 120 kg.

Zborul se efectueaza prin achizitionarea unui voucher.

Obtinerea Voucherului

Voucherele cumparate de la distribuitori Transylvania Live - rent helicopters vor fi emise de catre Transylvania Live direct catre comparator sau catre o persoana desemnata de acesta ca detinator al voucherului. Aranjamente alternative, ca schimbarea titularului, voucher la purtator etc se pot face prin plata unei taxe administrative de 49 lei.

Validitatea Voucherului

Voucherul e valid pentru o perioada de minim sase luni. Data expirarii este trecuta pe voucher. Clientul trebuie sa reserve si sa desfasoare activitatea din voucher inainte de data expirarii lui. Daca clientul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singura data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitatea de extindere a voucherului trebuie facuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 45 lei.

Rezervarea activitatii

Clientul trebuie sa rezerve telefonic data cand doreste sa aiba activitatea. Numarul voucherului si datele de contact ale clientului trebuie comunicate la rezervare. Clientul trebuie sa aiba asupra lui voucherul atunci cand participa la activitatea rezervata.

Disponibilitatea activitatii si orele de desfasurare

Orele prezentate in voucher au un caracter orientativ. Exista posibilitatea ca unor clienti sa li se solicite sa astepte la rand cu alti participanti

Anularea activitatii

Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru clientului in cel mai scurt timp posibil si si vom propune clientului o data sau o locatie alternative pentru activitate. Ne rezervam dreptul de a reprograma timpii si locatiile din cauza indisponibilitatii unor vehicule/aeronave, din cauza numarului insuficient de clienti pentru o activitate care necesita un numar minim de participanti sau din cauza altor factori care nu sunt sub controlul nostru.

Anulare de catre client

Clientul trebuie sa ne contacteze imediat daca doreste sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Vom incerca sa reprogramam activitatea in alte date sau locatii pe care le avem disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil clientul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.

Vremea

Activitatile pot fi anulate din cauza vremii. In acest caz clientul poate face o reprogramare la o data convenabila pentru el. In cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce tin de deplasarea la locul activitatii, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.

Probleme

In cazul aparitiei unor probleme care nemultumesc clientul acesta trebuie sa se adreseze conducatorului activitatii/pilotului astfel incat sa dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemultumirile aparute. Orice alte reclamatii se vor primi la departamentul relatii cu clientii.

Responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor si a fotografiilor ii revine partenerului nostru: Transylvania Live, Rent-Helicopters

Transylvania Live, Rent-Helicopters, offers helicopter tours and transfers, tailor-made holidays in Eastern Europe.

Transylvania Live is member of the American Society for Travel Agents and European Network for Accessible Tourism .

Founded in 1995, the company powers the Romanian travel section for more than 4000 travel agencies and agents.

 

 

499,00 RON