PRODUSE

Set pentru zahar si frisca WARMclick pe imagine pentru zoom

Set pentru zahar si frisca WARM

Stoc: 1 produs

O gama pentru ceai si cafea care combina ceramica si lemnul pentru a-i incanta pe cei care o folosesc.
WARM este o gama care contine cesti si ceainice de ceramica avand accesorii din lemn laminat, care izoleaza continutul obiectelor si au si rolul de toarte.


Gama WARM a primit titlul de "future classic" in revista House & Home.


Un set compus dintr-un vas pentru frisca de 30 cl si un borcan de 30 cl pentru zahar cu dop de pluta.

Finish/Color:
Alba

Size:
Diametru vas frisca: 9,5 cm, Inaltime 9 cm, Diametru vas zahar: 9,5 cm, Inaltime ceainic: 9 cm, Greutate vase: 0,54 kg

Material:
Ceramica

Intretinere material:
Toate partile ceramice sunt rezistente la folosirea in cuptor, la microunde sau in masina de spalat vase. Partea din lemn este usor de curatat prin detasarea usoara de corpul ceramic prin alunecare, iar apoi prin stergerea cu un burete umed. Interiorul vaselor ceramice este usor de curatat cu o perie sau un burete obisnuit de spalat vase. Obiectele sunt tratate termic la 125 grade C si sunt certificate ca fiind nedaunatoare, deoarece la producerea lor sunt folosite numai materiale lipsite de risc.

Ambalare:
Tonfisk a patentat sistemul de ambalare propriu 3pack system(TM). Prin acest sistem, fiecare obiect este protejat prin 3 straturi de ambalaj (3 cutii) si asigura astfel o livrare in cele mai bune conditii de protectie.Toate obiectele sunt ambalate cu grija in cutii de carton etichetate.Fiecare produs este ambalat strans in cutie, pentru a nu se misca in timupl transportului.In pachetele cu mai multe produse, fiecare produs este separat de celelalte printr-un perete de carton pentru a nu se sparge.Fiecare cutie poarta eticheta brandului Tonfisk si toate informatiile necesare despre produs, pentru a fi usor de identificat. In fiecare pachet se afla un "Info card" despre produs, cu toate informatiile necesare despre acesta, incluzand si instructiuni de curatare.

Dimensiune:
Dimensiune cutie ambalaj: 12,5 x 10 x 20,5 cm; Greutate pachet: 0,69 kg

Designer:
Finnish Design - Brian Keaney & Tony Alfstrom

150,00 RON

Produse Asociate

Set bar espresso

Set bar espresso

130,00 RON

Detalii