PRODUSE

Ceasca pentru cafea, ceai sau lapte WARM nuca

Ceasca pentru cafea, ceai sau lapte WARM nuca

Stoc: 1 produs

O gama pentru ceai si cafea care combina ceramica si lemnul pentru a-i incanta pe cei care o folosesc.
WARM este o gama care contine cesti si ceainice de ceramica avand accesorii din lemn laminat, care izoleaza continutul obiectelor si au si rolul de toarte.
Gama WARM a primit titlul de "future classic" in revista House & Home.
Pachetul contine o ceasca de 40 cl.

Finish/Color:
Nuca

Size:
Diametru: 10,3 cm, Inaltime 9,7 cm, Greutate: 0,24 kg

Material:
Ceramica si lemn

Intretinere material:
Toate partile ceramice sunt rezistente la folosirea in cuptor, la microunde sau in masina de spalat vase. Partea din lemn este usor de curatat prin detasarea usoara de corpul ceramic prin alunecare, iar apoi prin stergerea cu un burete umed. Interiorul vaselor ceramice este usor de curatat cu o perie sau un burete obisnuit de spalat vase. Obiectele sunt tratate termic la 1250C si sunt certificate ca fiind nedaunatoare, deoarece la producerea lor sunt folosite numai materiale lipsite de risc.

Ambalare:
Tonfisk a patentat sistemul de ambalare propriu 3pack system(TM). Prin acest sistem, fiecare obiect este protejat prin 3 straturi de ambalaj (3 cutii) si asigura astfel o livrare in cele mai bune conditii de protectie.Toate obiectele sunt ambalate cu grija in cutii de carton etichetate.Fiecare produs este ambalat strans in cutie, pentru a nu se misca in timupl transportului.In pachetele cu mai multe produse, fiecare produs este separat de celelalte printr-un perete de carton pentru a nu se sparge.Fiecare cutie poarta eticheta brandului Tonfisk si toate informatiile necesare despre produs, pentru a fi usor de identificat. In fiecare pachet se afla un "Info card" despre produs, cu toate informatiile necesare despre acesta, incluzand si instructiuni de curatare.

Dimensiune:
Dimensiune cutie ambalaj: 13,5 x 12,5 x 9,5 cm; Greutate pachet: 0,38 kg

Designer:
Finnish Design - Brian Keaney & Tony Alfstrom

125,00 RON