PRODUSE

Jurnal -Trandafiri englezesticlick pe imagine pentru zoom

Jurnal -Trandafiri englezesti

Disponibilitate stoc la cerere

Comanda prin E-mail

Creatorii de la Mudpuppy stiu cat de important este pentru copii sa poata sa-si canalizeze gandurile si energia creativa intr-o singura directie. De aceea au creat jurnale de diverse tipuri, pentru baieti si fete.

Unele dintre ele ii ajuta pe copii sa-si faca jurnale de vacanta, sa-si pastreze amintiri din excursii sau chiar sa realizeze activitati cu tenta stiintifica, in timp ce jurnalele cu lacatel le permit sa isi scrie gandurile si impresiile si sa le pastreze secrete, numai pentru ei.

Jurnalul clasic se intoarce, intr-o varianta moderna - cu lacatele colorate si imagini distractive, in culori vii! Jurnalele cu lacatel pot fi cadouri perfecte pentru aniversari sau alte ocazii speciale!

Convingeti-i pe copii sa scrie cat mai mult si cat mai frumos!

Gandeste, scrie, deseneaza, fii tu insuti!

Scrie despre prietenii si activitatile tale in jurnalul cu lacatel din colectia “Trandafiri englezesti” de la Mudpuppy. Ilustratiile de pe foile de scris, de pe plicuri si de pe stickerele decorative sunt inspirate din cartea pentru copii cu acelasi nume scrisa de Madonna si care le are ca personaje principale pe patru fetite pe nume Nicole, Amy, Charlotte si Grace si pe noul lor prieten Binah.

Lacatel colorat cu 2 chei

192 pagini liniate cu modele grafice


Varsta recomandata: peste 4 ani

Dimensiune:
11,5 x 15,5 cm

60,00 RON

Produse Asociate

Set de papetarie - Trandafiri englezesti

Set de papetarie - trandafiri englezesti

32,00 RON

Detalii

Geanta de masina

Geanta de masina

119,00 RON

Detalii

Cos Picnic

Cos picnic

95,20 RON

Detalii