SERVICII CLIENTI

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC PROMOTEART INTERNATIONAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: incheierea contractelor in vederea furnizarii de bunuri si servicii si emiterea facturilor aferente acestora.

Datele furnizate de catre dvs., ne sunt necesare pentru intocmirea contractelor si emiterea facturilor aferente serviciilor si bunurilor furnizate de catre SC PROMOTEART INTERNATIONAL SRL.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai angajatilor SC PROMOTEART INTERNATIONAL SRL implicati in relatia directa cu dumneavoastra.

SC PROMOTEART INTERNATIONAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@kdo.ro sau prin posta, la adresa: Str. Alexandru Constantinescu, nr. 65, sector 1, Bucuresti.

Politica de confidentialitate

Magazinul nostru virtual isi apreciaza clientii si le respecta confidentialitatea. Noi adunam informatii despre clienti in efortul de a imbunatati experienta noastra in domeniul comercial si de a putea comunica cu dumneavoastra despre produsele, serviciile, concursurile si promotiile noastre. Magazinul nostru recunoaste faptul ca informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Nu vindem si nu inchiriem informatiile pe care dumneavoastra ni le furnizati online unei terte parti. Totusi, precizam faptul ca in anumite circumstante informatiile dumneavoastra le putem impartasi unor parti terte.

Angajamentul de fata descrie care este tipul de informatii personale pe care le stocam despre dumneavoastra, de ce stocam aceste informatii, cum le folosim si cand le impartasim unei a treia parti. Acest document descrie de asemenea care sunt optiunile dumneavoastra referitoare la modul in care noi stocam si folosim informatiile dumneavoastra. Daca aveti intrebari referitoare la politica noastra de pastrare a confidentialitatii, contactati va rugam serviciul nostru pentru clienti, prin e-mail la office@kdo.ro

Ocazional, luam parte la programe de supraveghere, loialitate si altele similare.

Din motive legate de ameliorarea caracterului personal al serviciului nostru (spre exemplu, punerea la dispozitia dumneavoastra de recomandari cat mai performante sau oferte speciale care credem ca v-ar putea interesa), se poate ca noi sa primim informatii despre dumneavoastra din alte surse si sa le adaugam informatiilor pe care le avem deja despre dumneavoastra. De asemenea, uneori primim informatii de la colaboratorii nostri sau din alte surse, astfel incat sa va putem livra mai usor urmatoarea comanda sau ca urmatoarea comunicare sa fie mai eficienta.

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Va putem contacta sa va anuntam noile noastre produse, schimbarile care apar pe web siteul nostru sau stirile legate de parteneriatul nostru cu alte companii. Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office@kdo.ro. Va anuntam insa ca aceasta procedura poate sa dureze pana la 4 saptamani ca sa fie eficienta.

Cum cumpar

Pentru ca dumneavoastra sa puteti efectua o comanda in magazinul nostru virtual, iar noi sa o procesam cat mai rapid, trebuie sa parcurgeti cateva etape. Daca totusi nu va descurcati, ne puteti contacta oricand la urmatorul numar de telefon: 0723.510.981 sau prin email la: office@kdo.ro

Promoteart International - PSI member no. 14515
J40/6116/2006
RO 18576635

Bd. Iancu de Hunedoara nr. 8, etaj 6, 011742, sector 1, Bucuresti
Tel: +40 (21) 224.14.26/27
Email: office@kdo.ro
Cont nr. RO09 RZBR 0000 0600 1806 5123
RAIFFEISEN BANK – Agentia DOROBANTI

Pasul numarul 1: Crearea contului personal

Pentru a putea accesa toate serviciile din magazinul virtual KDO.ro si pentru a putea face o comanda este nevoie sa va autentificati. Acest lucru il puteti efectua in momentul in care finalizati comanda facand click pe butonul "Creeaza cont nou". Va trebui sa completati un formular cu datele dumneavoastra personale. Fiti atenti la campurile marcate cu *, acestea sunt obligatorii. Daca aveti deja un cont creat trebuie doar sa introduceti adresa de email si parola in formularul de autentificare din site. Ati uitat parola? Daca acest lucru s-a intamplat faceti click pe butonul "am uitat parola" si in scurt timp veti primi parola prin email.

Pasul numarul 2: Alegerea produsului

Pentru a gasi cadoul dorit care sa corespunda cu necesitatile dumneavoastra, puteti consulta categoriile aflate in bara verticala din stanga paginii. In interiorul fiecarei categorii veti gasi mai multe produse grupate in functie de destinatar si de ocazie. Uneori acestea sunt afisate pe mai multe pagini, astfel incat trebuie sa faceti click pe pagina dorita.

In momentul in care v-ati hotarat asupra produsului faceti click pe acesta si se va deschide o pagina care va contine o descriere, o fotografie a produsului si caracteristicile sale Aceste informatii va vor ajuta sa va faceti o imagine completa a produsului comandat.

Pasul 3: Finalizarea comenzii

Ca in orice magazin, dupa ce v-ati ales produsul trebuie sa-l puneti in cosul de cumparaturi facand click pe butonul "comanda", iar in momentul cand ati finalizat cumparaturile apasati butonul "finalizeaza comanda", acesta va permite sa vizualizati produsele comandate precum si date pentru facturare, date pentru livrare, modalitati de livrare si o sectiune privind intervalul preferat de livrare. In cazul in care doriti sa efectuati eventualele modificari asupra cantitatii comandate apasati butonul "cosul de cumparaturi" situat in dreapta de sus a paginii. La sfarsit apasati butonul "trimite comanda".

Despre livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara in functie de modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

CADOURILE NU SE LIVREAZA DUMINICA!

Livrarea comenzilor in Bucuresti se face:

GRATUIT - daca valoarea depaseste 200 RON;
Cost transport 10 RON - daca valoarea este sub 200 RON;

Livrarea comenzilor in afara Bucurestiului se face:

GRATUIT - daca valoarea depaseste 600 RON;
Cost transport 17 RON - daca valoarea este sub 600 RON;

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, KDO.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Cum platesc

Plata comenzii dumneavoastra pe KDO.ro poate fi facuta in doua moduri:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice sau juridice)

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei ramburs la Posta sau catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.

Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

Livrarea produselor

In maxim o zi lucratoare de la primirea comenzii, clientul va fi contactat de un reprezentant de vanzari al S.C. PROMOTEART INTERNATIONAL S.R.L. care va verifica atat corectitudinea comenzii cat si a datelor de facturare si livrare. Doar in cazul confirmarii acestora, respectiva comanda este lansata in executie.

Timpul normal de livrare al produselor este de maxim 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii in Bucuresti si maxim 3 zile lucratoare, pentru comenzi din alte judete ale Romaniei prin sistemul de curierat rapid sau de maxim 7 zile lucratoare prin serviciul Postei Romane.